Køb Wegovy online uden recept

Wegovy

Injektionsvæske: 0,25 mg, 0,5 mg, 1 mg, 1,7 mg, 2,4 mg

Online service Køb nu

Description

Wegovy: en nyhed til behandling af fedme

Wegovy er en behandling for fedme og overvægt. Det hjælper med at kontrollere og normalisere vægten hos dem, hvis BMI overstiger 30 (eller 27, hvis der er en ledsagende sygdom). Dette lægemiddel kom først på EU-markedet i 2022, og nogle gange har patienterne problemer med at købe det. Denne medicin er tilgængelig i form af præ-fyldte sprøjtepenne, som indeholder semaglutid. Patentet på lægemidlet tilhører det danske medicinalfirma Novo Nordisk. Patentbeskyttelsesperioden er ikke udløbet, så det vil ikke være en succes at søge efter generiske produkter.

Denne artikel har alle de oplysninger, du har brug for for hurtigt og sikkert at købe vægttabsprøjter i Danmark. Den indeholder de mest interessante fakta om virkningsmekanismen og hvordan man tager Wegovy, hvilket kan være nyttigt for dem, der skal til at starte behandlingen.

Kan Wegovy købes uden recept?

Den aktive ingrediens i denne medicin er opført som et stof, der kun kan sælges på recept. Lægemidlet kan forårsage bivirkninger hos nogle patienter, det har en række kontraindikationer, så du bør ikke lede efter useriøse apoteker, hvor Wegovy sælges uden recept.

Før du begynder at tage medicinen, skal du konsultere en læge. Når du har modtaget en recept, kan du købe stoffet på et apotek. På webstedet for en pålidelig online sælger kan alt dette gøres fra en smartphone eller computer uden at forlade hjemmet. Det er så enkelt, at du måske føler, at du køber Wegovy uden recept. Faktisk gør du alt det, du skal, men online. Hvordan er det muligt? Læs nedenfor.

Kan jeg købe Wegovy (semaglutid) online?

Wegovy (semaglutid til vægttab) kan købes ikke kun på et almindeligt apotek, men også på et online apotek. Bestilling online er meget mere bekvemt. På et onlineapotek kan du straks få en lægekonsultation og en recept til køb af medicin, så du behøver ikke at besøge klinikken yderligere.

For at få en recept skal du udfylde et kort, men informativt sundhedsspørgeskema. Det vil blive gennemgået af en af lægerne med tilstrækkelig erfaring og kvalifikationer (onlineplatformen samarbejder med de bedste læger). De vil bestemme, om du har nogen kontraindikationer for at tage dette lægemiddel og skrive en aftale ud. Hvis det er nødvendigt, kan du få lægelig rådgivning.

Lægens recept sendes til et partnerapotek, som forbereder medicinen og sender den med posten til dig. Normalt ankommer lægemidlet næste dag, efter at ordren er behandlet. Patienten får en kode til at spore pakken. Produktet kommer i en anonym pakke til et sted, der passer dig.

Købsprocessen tager således meget kort tid og består af følgende enkle trin:

 1. Valg af den rigtige medicin (dosering, emballage) på webstedet.
 2. Udfyldelse af et sundhedsspørgeskema (dette er omfattet af reglerne om lægelig tavshedspligt, så du skal ikke bekymre dig).
 3. Få en købsanbefaling fra en læge og udfylde en online recept.
 4. Valg af betalings- og leveringsmetode.
 5. Modtagelse af medicinen inden for 24-48 timer på den adresse, du har angivet.

Leverandøren arbejder ikke kun i Danmark, så hvis du rejser meget, kan du afgive en bestilling i et andet land. I særdeleshed fungerer tjenesten i Tyskland, Sverige og Holland. Det er værd at tjekke med supporttjenesten på forhånd, hvilke leverings- og betalingsbetingelser der gælder for medicinen i andre lande, da de kan være forskellige.

Wegovy pris i online apotek

Prisen på Wegovy på et online apotek inkluderer prisen på selve lægemidlet, lægelig konsultation, online recept og målrettet levering af varerne. Ved at bestille flere Wegovy sprøjter (stor pakke) kan du få en stor rabat.

Stol ikke på leverandører, der tilbyder at købe semaglutid uden recept til en meget lav pris. Dette er det første tegn på et svindelnummer. En lovlig sælger overholder loven, betaler skat, samarbejder med rigtige kvalificerede læger. Derfor er en rimelig markedspris angivet på webstedet for en pålidelig online platform. Dette er den endelige pris for ordren, så du behøver ikke at bekymre dig om, at prisen i slutningen vil ændre sig, og nogen vil bede om en ekstra betaling.

Priser for Wegovy online (den omfatter lægehjælp og kan variere):

Dosis (1 pen) Pris
0,25 mg 2648 kr
0,5 mg 2648 kr
1 mg 2648 kr
1,7 mg 3431 kr
2,4 mg 4088 kr

Bemærk, at prisen pr. sprøjte (pen) falder, hvis du bestiller to eller flere varer.

Stop for tilskud

Från och med början av 2024 upphörde staten med priskompensation (tilskud) för Wegovy. Patienter måste därför betala fullt pris. Undantag är möjliga, men endast i mycket sällsynta fall, när en person lider av allvarliga fetmarelaterade hälsokomplikationer. En sådan praxis är vanlig i många länder, inklusive Norge.

Hvordan fremmer semaglutid vægttab?

Semaglutid er en GLP-1-receptoragonist, et naturligt gastrointestinalhormon, der reagerer på fødeindtagelse og aktiverer fødevarerelaterede processer (insulinudskillelse, reduceret sult). Ved introduktion af semaglutid i kroppen føler en person sig meget hurtigere mæt, og hans følelse af sult dæmpes. Patientens mave tømmes ikke så hurtigt, så han har mindre lyst til at spise. Dette fører til en reduktion i kalorieindtaget og yderligere vægttab.

I vejledningen til lægemidlet står der, at det ikke er nok blot at tage semaglutid til vægttab. Denne aktive ingrediens forbrænder ikke fedt. For at slippe af med overvægt skal patienten træne regelmæssigt og følge en kaloriefattig diæt. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din kost eller fysiske aktivitet er effektiv nok, er det bedre at kontakte en specialist, som vil udarbejde et individuelt program til dig.

Når det kommer til træning så tænker folk ofte på løbetræning eller styrketræning, som f.eks. bænkpres eller biceps curls. Men der findes også andre muligheder som or eksempel yoga, klatring, cykling, svømning, bowling og andre former for sportsaktiviteter, som har en lavere intensitet og dermed en lavere risiko for at få en skade og overbelaste dine led eller muskler.

Det samme gælder for korrekt ernæring, og at overholde en diæt betyder ikke, at du skal spise usmagelig mad. Sunde måltider kan være velsmagende, og en kvalificeret diætist vil hjælpe dig med at udarbejde en afbalanceret kostplan for dig. Dem, der ønsker at føle sig bedre, tabe sig på en sund måde og få udarbejdet en ernæringsplan, kan kontakte en privat klinik.

Wegovy vægttab

Et fuldt behandlingsforløb kan vare ca. 68 uger. Ifølge resultaterne af undersøgelser over denne periode taber de fleste patienter op til 10 % af deres vægt. Nogle af dem vejede ved afslutningen af behandlingen 14 % mindre end før den begyndte.

Hvordan bruger man Wegovy? Hvad er forebyggende foranstaltninger?

Wegovy injiceres under huden i overarmen, låret eller maven en gang om ugen. Det er bedst ikke at injicere to gange i træk på samme sted. Hvis du ikke har givet dig selv hypodermiske injektioner før, kan du bede din læge om at lære dig, hvordan du gør det, eller se på undervisningsmateriale om dette emne (sådanne videoer må dog ikke betragtes som en erstatning for konsultation fra en læge eller sygeplejerske).

Hvordan bruges Wegovy
Kilde: wegovy.com

Yderligere brug af Wegovy kræver ikke deltagelse af en læge eller anden sundhedspersonale. En speciel pen giver dig mulighed for at injicere medicinen under huden uden unødvendige problemer og smerter.

Semaglutid stimulerer insulinproduktionen, men erstatter den ikke. Brugen af Wegovy erstatter ikke insulinbehandling hos diabetespatienter. For at undgå hypoglykæmi skal du kontakte din læge om eventuelle dosisjusteringer af semaglutid og insulin.

Wegovy bør ikke anvendes til hurtigt vægttab, eller når der ikke er indikation for behandling. Hvis patientens BMI er under 27, kan lægen ikke anbefale brugen af semaglutid til vægtkontrol.

Effekten af 68-ugers behandling for patienter med generelle indikationer for brug af Wegovy uden diabetes mellitus.

Wegovy (% af patienterne)

 

Placebo (% af patienterne)

 

Tabte 5 % eller mere af vægten 83,5 31,1
Tabte 10 % eller mere af vægten 66,1 12
Tabte 15 % eller mere af vægten 47,9 4,8

Springe en dosis over

Hvis det er mindre end 5 dage siden, at du har glemt at få din injektion, kan du give den glemte dosis. Hvis der er gået mere end 5 dage, skal du springe denne injektion over og give den næste dosis på det sædvanlige tidspunkt.

Du kan ændre den ugedag, du injicerer. I dette tilfælde skal der gå mindst 3 dage mellem to doser.

Hvordan opbevarer man Wegovy?

Før den første brug skal medicinen opbevares i køleskabet. Det kan ikke fryses. Hvis du har ladet opløsningen krystallisere, skal du opgive den videre brug af semaglutid. Af denne grund bør medicinen ikke checkes ind i flyets bagage under rejser.

Efter den første brug kan medicinen opbevares ved stuetemperatur (op til 30 grader). Åbnet medicin skal bruges inden for 6 uger. Yderligere brug af injektioner er usikker.

Anbefalinger for opbevaring

Før brug Efter første brug
Opbevaringstid 3 år fra produktionsdatoen 6 uger fra første brug
Opbevaringstemperatur 2°C til 8°C under 30°C

Hvem bør ikke bruge semaglutid?

Ifølge officielle anbefalinger bør medicinen ikke anvendes af personer, der er allergiske over for nogen af lægemidlets komponenter, samt personer, der lider af visse typer skjoldbruskkirtelkræft eller multipel endokrin neoplasi syndrom. Hvis du har kræft i skjoldbruskkirtlen, skal du sørge for at tjekke med din læge for at se, om du kan tage Wegovy.

Vejledningen indeholder en liste over sygdomme, hvor brugen af Wegovy ikke er kontraindiceret, men kræver særlig forsigtighed. For eksempel kan patienter med leversvigt behandles for fedme med semaglutid, men de skal konstant overvåge deres helbred og informere lægen om eventuelle abnormiteter.

Kan gravide kvinder bruge denne medicin?

Gravide kvinder bør ikke bruge Wegovy, da denne medicin kan skade fosteret. Under behandling med semaglutid skal kvinder bruge præventionsmetoder for at udelukke muligheden for graviditet. Hvis du ønsker at blive gravid, skal du stoppe behandlingen 2 måneder før. Hvis du bliver gravid, mens du tager semaglutid, skal du kontakte din læge for at få råd.

Du må ikke bruge Wegovy, mens du ammer.

Bivirkninger

Når du bruger lægemidlet hos patienter, kan der forekomme bivirkninger, såsom:

 • kvalme;
 • opkast;
 • flatulens;
 • forstoppelse;
 • diarré;
 • lavt blodsukker;
 • komplikation af retinopati;
 • betændelse i bugspytkirtlen og andre.

De to første bivirkninger er de mest almindelige. Du er meget mindre tilbøjelig til at opleve andre negative reaktioner. Undersøgelser bekræfter også, at kvalme og opkastninger er midlertidige hos de fleste patienter.

Hvis du vil vide mere om alle bivirkninger af Wegovy, skal du læse den officielle indlægsseddel for lægemidlet.

Interaktioner

Wegovy kan interagere med andre lægemidler, såsom blodsukkertabletter og insulin. Hvis du tager nogen medicin, skal du sørge for at spørge din læge, om du kan behandles med semaglutid samtidig. Fordi semaglutid forsinker mavetømningen, virker nogle orale lægemidler muligvis ikke så godt som de burde.

Alternativer

Det mest sammenlignelige alternativ til Wegovy er Saxenda. Orale erstatninger omfatter Xenical og Mysimba.

Oftest stillede spørgsmål (FAQ)

Hvilken farve Wegovy sprøjte (pen) skal jeg bruge?

Der findes fem farvevarianter af Wegovy FlexTouch-sprøjter (du kan se dem på infografikken ovenfor i artiklen):

 • 0,25 mg – mintfarvet (startdosis);
 • 0,5 mg – rødbrun (Marsala-farve);
 • 1 mg – brun;
 • 1,7 mg – blå;
 • 2,4 mg – sort, snarere grafitfarve

Hver dosis svarer altså til en bestemt farve. Dette er for at sikre, at du ikke ved et uheld bruger en sprøjte (pen) med forkert mængde af det aktive stof.

Hvor mange injektioner er der i en sprøjte (pen)?

Hver Wegovy sprøjte er nok til 4 injektioner. Dette er især nyttigt ved overgangen fra start- til vedligeholdelsesdosis.

Hvor hurtigt virker Wegovy?

Wegovy begynder at virke, efter at du har foretaget den første injektion. Dog skal der gå flere uger eller endda måneder før du kan se mærkbare resultater.

Hvor længe forbliver semaglutid i kroppen?

Det kan tage op til 5-7 uger, før Wegovy forsvinder fra dit system.

Har Wegovy en rebound-effekt?

Nogle undersøgelser har vist, at ophør med semaglutid kan føre til genvinding af tabt vægt. Hvis du udvikler gode spisevaner og fortsætter med at dyrke motion, vil du dog forhindre rebound-effekten.

Hvordan interagerer medicinen med alkohol?

Der er ingen kendte interaktioner mellem Wegovy og alkoholholdige drikkevarer. Hos diabetikere kan alkohol dog påvirke blodsukkerniveauet. Hvis du planlægger at drikke alkohol under behandling med medicinen, skal du tale med din læge for at få at vide, hvor meget der vil være sikkert for dig. Bemærk også, at ethylalkohol er et højkalorisk stof (7 kcal pr. gram), hvilket kan hindre dine bestræbelser på vægttab. Her er nogle eksempler på kalorieindholdet for forskellige alkoholholdige drikkevarer:

Standardglas vin på 12% (175 ml) 133 kcal
1 halv liter 5% øl (568 ml) 239 kcal
50 ml 50% gin 96 kcal
50 ml flødelikør (17%) 150+ kcal

Hvorfor får jeg kvalme af Wegovy?

Patienter kan få kvalme på grund af den måde, hvorpå medicinen påvirker fordøjelsessystemet (den bremser madens bevægelse fra maven). Denne bivirkning er dog normalt mild og forbigående. Her er tips, som vil være nyttige til at håndtere kvalme:

 • spise fedtfattige fødevarer;
 • undgå at ligge ned efter at have spist;
 • spis retter med meget vand som suppe og gelatindesserter (med lavt sukkerindhold);
 • ikke skynde sig, når du spiser dine måltider;
 • gå en tur for at få frisk luft.

Har Wegovy indflydelse på evnen til at køre bil?

Ifølge de officielle oplysninger fra producenten, der er fastlagt på Det Europæiske Lægemiddelagenturs webside, har semaglutid ingen eller meget svag indflydelse på evnen til at køre bil eller betjene maskiner. Svimmelhed kan dog forekomme som en bivirkning, især i perioden med dosisoptrapning. Man skal være forsigtig, når man kører bil eller betjener maskiner, hvis man føler sig svimmel.

Påvirker semaglutid den mandlige potens?

Der er ingen kendt bivirkning på erektilfunktionen. Det er også ukendt, om semaglutid på en eller anden måde kan påvirke den mandlige fertilitet. Undersøgelser på gnavere har ikke vist nogen skadelig virkning. Der var sjældne rapporter om skadelig virkning af liraglutid (den aktive komponent i Saxenda og Victoza) på reproduktionsfunktionen hos mænd. Samtidig kan ubehandlet fedme gøre langt større skade på potens og fertilitet end et middel mod fedme.

Hvad sker der, hvis jeg ikke tabte mig under behandlingen?

Sandsynligvis er dette lægemiddel ikke noget for dig. Du skal konsultere din læge, som vil hjælpe dig med at vælge en anden metode til behandling af fedme. For eksempel kan bariatrisk kirurgi anbefales til personer med BMI lig med eller højere end 35, som har fejlet et intensivt behandlingsprogram til vægttab.

Hvornår skal jeg stoppe med at bruge Wegovy?

Du skal stoppe denne slankemedicin, hvis du oplever alvorlige bivirkninger, eller hvis du opnår dine vægttabsmål (og en læge råder dig til at afbryde behandlingen). Desuden bør du stoppe med at injicere Wegovy to måneder før din potentielle graviditet (hvis du planlægger at få et barn).

Er der aldersgrænser for brug af Wegovy?

Børn (før 18 år) bør ikke bruge det. Den terapeutiske erfaring med brug af Wegovy hos personer over 75 år er begrænset, så medicinen anbefales normalt ikke til denne patientkategori.

Kilder:

 1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34706925/
 2. https://www.nature.com/articles/s41591-022-02026-4
 3. https://www.wegovy.com/
 4. https://www.soard.org/article/S1550-7289(22)00641-4/fulltext
 5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25246122/
 6. https://sundhedsdatastyrelsen.dk/da/nyheder/2024/faldende-salg-af-wegovy_080324