Bricanyl Turbuhaler håndkøb

Bricanyl Turbuhaler

500 mcg/120 doseringer

Medicinsk konsultation Køb nu

Description

I den moderne verden er opmærksomheden fra et bredt publikum nittet til infektionssygdomme, men der er en anden (ikke mindre farlig) type sygdom. Såkaldte ikke-smitsomme sygdomme (NCD) rammer forskellige grupper af befolkningen og fører til alvorlige konsekvenser. En af sådanne langsigtede tilstande er astma.

Ifølge de seneste statistikker fra Verdenssundhedsorganisationen påvirkede denne NCD omkring 262 millioner mennesker over hele kloden. Astma udvikler sig som en kronisk betændelse i bronkierne, hvilket fører til overdreven følsomhed af nerveender i luftvejene og deres hurtige irritation. Selvom astma er en alvorlig og farlig sygdom, generer det ikke folk at leve et normalt og aktivt liv i tilfælde af ordentlig kontrol af symptomer. Inhalationsmedicin som Bricanyl er den vigtigste hjælp til mennesker med astma.

Bricanyl Turbuhaler en effektiv medicin mod astmasymptomer

Desværre ingen medicin, der kan behandle astma én gang for alle. Men mennesker, der lider af hoste, anfald af åndenød, hvæsende vejrtrækning og andre astma-relaterede symptomer, kan stole på Bricanyl Turbuhaler (hvis det er ordineret af en læge).

Bricanyl er en udvikling af en britisk-svensk medicinal gigant AstraZeneca, der indeholder terbutalin. Sidstnævnte er en selektiv beta2-adrenerg agonist, der er bekræftet at være effektiv til lindring og forebyggelse af bronkospasme. Når terbutalin kommer ind i kroppen, stimulerer det en udvidelse af luftrøret (bronkierne), som fører luft ind i lungerne. Dette gør det lettere for luft at passere ind og ud af lungerne. Dette virkningsprincip gør terbutalin effektivt ikke kun mod symptomer på astma, men også andre bronkopulmonale lidelser. Virkningen er levende på flere minutter og varer op til 6-7 timer.

Hvor finder man Bricanyl i håndkøb til en god pris?

Spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at købe Bricanyl i håndkøb, er blevet mere og mere populært blandt internetbrugere, der har brug for et effektivt middel mod astmaanfald. Faktisk kan patienter nemt købe Bricanyl online, hvis de allerede har en recept på denne astmamedicin. Det er også muligt at udvide recepten i e-butikken efter samråd med et team af fagfolk.

Det er et velkendt faktum, at folk i dag kan have svært ved at finde tid til at se deres læge. Webbutikker betjener på den anden side deres brugere 24/7. Efter at have udfyldt anmodningen om medicin vil konsulenter således hjælpe patienter med astma med at finde den bedste løsning i forhold til Bricanyl form og pris.

Patienter, der valgte Bricanyl, ved, at det er tilgængeligt i fire forskellige påføringsmetoder: respules (respiratoropløsning i en ampul), en hostesaft, tabletter og en turbuhaler. I øjeblikket er Bricanyl turbuhaler sandsynligvis den mest populære og mest solgte form under dette mærke. Denne astmamedicin er repræsenteret af en blå-hvid inhalator. Vær venligst opmærksom på udseendet af inhalatoren og pas på forfalskninger.

Bricanyl Turbuhaler vs Ventolin: hvad er fordelene?

Markedet foreslår forskellige løsninger til patienter med astma, som ønskede at håndtere symptomerne forbundet med denne sygdom. De to mest populære og sammenlignede præparater er Bricanyl Turbuhaler og Ventolin. Begge kan klassificeres som reliever-inhalatorer med lignende effekt på luftvejene, hvilket hjælper med at åbne dem og trække vejret frit. Bricanyl turbuhaler indeholder sin aktive komponent som et tørt pulver, der kommer ind i lungerne, når det er inhaleret.

Samtidig indeholder Ventolin-inhalatorer dets komponenter i form af en aerosol. Dette alternativ er muligvis også tilgængeligt under navnene Salbutamol, Albuterol og Airomir.

Med hensyn til effektivitet bør de dog være identiske. For eksempel, ifølge en undersøgelse [1], var Bricanyl Turbuhaler (0,5 mg) og Ventolin Rotahaler (0,4 mg) lige effektive i behandlingen af ​​anstrengelses induceret astma hos børn.

Bivirkninger af Bricanyl – vigtige bemærkninger

Bivirkninger af Bricanyl turbuhaler omfatter hovedpine, rysten, hurtig puls og hjertebanken. Patienter kan også opleve muskelspasmer og et kritisk fald i kaliumniveauet i blodet. Under forsøgene blev der også noteret flere tilfælde af hjerteanfald og arytmier, adfærdsforstyrrelser og muskelsammentrækning i luftrøret.

Forholdsregler

Kontraindikationen for brug er allergi over for terbutalin. Det er også forbudt for patienter med arvelige problemer med galactose intolerance.

Informer din læge, hvis du har en historie med diabetes, hjerte-kar-sygdomme eller overaktiv skjoldbruskkirtel.

Diabetes patienter anbefales at have yderligere blodsukkerkontrol, når de behandles med Bricanyl.

Medicin under mærket Bricanyl bør anvendes med forsigtighed i graviditetens første trimester. Undersøgelser bekræftede også, at terbutalin udskilles via modermælk, men enhver negativ virkning på børn er usandsynlig. Under alle omstændigheder bør du under graviditet eller amning diskutere din medicinbrug med din læge.

Forøg venligst ikke dosis efter egen beslutning. Hvis du føler, at det tidligere doseringsregime ikke længere giver effektiv symptomatisk lindring, skal du kontakte en læge. Vær opmærksom på, at en brøkdel af den afgivne dosis aflejres i munden ved hver brug af inhalatoren. Det anbefales derfor at skylle munden efter hver brug af Bricanyl for at minimere den kumulative effekt af terbutalin.

For komplette instruktioner om brug af Bricanyl turbuhaler og interaktioner med anden medicin, bedes du læse indlægssedlen omhyggeligt før administration.

Referencer:

  1. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/j.1398-9995.1991.tb00571.x