køb vermox uden recept

Vermox

100 mg

Medicinsk konsultation Køb nu

Description

Mange sygdomme påvirker både børn og voksne. Et eksempel på dette er infektion med intestinale rundorm eller orm. I Danmark er børneorm den mest almindelige intestinale rundorm. Udover ubehagelige fysiske symptomer, så leder sygdommen også til søvnproblemer og generel forringelse af immunitet. Det anbefales derfor at starte behandling, så hurtigt som muligt. Vermox er et populært medikament mod dette og andre typer af orme, og har bevist effekt.

Vermox (mebendazole) i håndkøb? Effektiv behandling af orm

Vermox tabletter og oral suspension bruges til at behandle infektion med intestinale rundorm hos patienter i forskellige aldre. Denne medicin fremstilles af medicinalfirmaet Janssen og indeholder den aktive ingrediens mebendazol. Denne substans tilhører gruppen af anthelmintikummedikamenter. Studier har påvist af mebendazol forhindrer orme og larvers glucoseabsorption, som er essentielt for deres overlevelse. Ormene bliver svage og dør efterhånden som deres glucoselagre tømmes. Herefter udskilles de med afføringen. Derfor har Vermox påvist effektiv behandling af spolorm, piskeorm, rundorm og hagorm. Dog er det ikke bekræftet at Vermox har vist positive resultater i behandling af cysticerkose.

Janssen producerer Vermox i to dispenseringsformer med samme dosis af den aktive komponent. Hver tablet indeholder 100 mg af mebendazol. 5 ml suspension indeholder same mængde. Vi vil gøre opmærksom på at Vermoxog mebendazol ikke kan fås i håndkøb i Danmark. En recept er altid nødvendigt. Derfor skal forældre være opmærksomme på at alle vigtige beslutninger vedrørende barnets behandling bør tages af en læge.

Køb af Vermox til behandling af børneorm som håndkøb: Priser inkluderer en recept

Selvom børneorm er en almindelig sygdom i Danmark, så kan det ikke behandles med håndkøbsmedicin. Konsultation hos lægen er ikke kun en forudsætning for at få en recept, specialister vil informere patienter om korrekt indtag af pillerne, med hvilken hyppighed og hvad man kan gøre, hvis den specifikke medicin ikke virker.

Anthelmitikum kan, ligesom andre slags medicin, nemt og hurtigt købes online. Belejligheden ved køb kan sammenlignes med fordelene ved at købe medicin online, specielt når der tages hensyn til følsomheden af problemet. Med en hurtig søgning på internettet kan man bekræfte at Vermox er en rimelig effektiv kur mod forskellige former for orm og også er sikkert for børn (fra 2 år og op). Pålidelige onlineplatforme kan ikke tilbyde den bedste pris på Vermoxfordi den totale pris inkluderer udskrivelse af recept og konsultation hos læge. Imidlertid kan onlinekøb være en fordel, fordi patienterne kan spare tid hjemmefra.

Som kan købes efter besvarelse af et kort spørgeskema udarbejdet af et hold af autoriserede specialister. Medicinske eksperter vil, sammen med tilladelsen til at modtage Vermox, med glæde, detaljeret besvare alle spørgsmål om varighed af virkningen og potentielle bivirkninger ved pillerne.

Nøglefakta om Vermox: Et princip om indtag og varighed af virkning

Det vigtigste spørgsmål, især for forældre som bekymrer sig om deres børns velbefindende, er hvor lang tid det tager for Vermox at virke. Ved børneorm ordineres voksne og børn normalt 100 mg på én gang. En læge kan råde dig til at tage endnu en tablet efter 2 uger i tilfælde af geninfektion. Behandlingen af ​​bændelorm, piskeorm og hageorm forudsætter derimod, at der tages 100 mg 2 gange dagligt i 3 dage. Svaret på spørgsmålet om, hvor hurtigt pillerne virker, bestemmes således af den tilstand, de administreres for.

Husk, at for effektivt at slippe af med orm, skal hele familien (husstanden) undergå et behandlingsforløb. Adskillige forholdsregler bør tages ved ormekur til børn. For det første er der ikke tilstrækkelige sikkerhedsdata vedrørende brugen af ​​Vermox til børn under 2 år. Derfor bør det ikke bruges i de yngste grupper af befolkningen. Til ældre børn er Vermox tilgængelig i form af oral suspension. Desuden er tabletter også almindeligt til behandling af børn. Forældre rådes til at knuse dem før brug. Bemærk: at et barns indtagelse af denne medicin skal overvåges af voksne og ordineres af en kvalificeret læge.

Vermox: bivirkninger og forholdsregler ved brug

Vermox sælges kun efter forudgående konsultation med specialisten. Det forstås, at sådanne forholdsregler er forbundet med bivirkninger og restriktioner (begrænsninger) for brug. En typisk bivirkning af Vermox (hvilket betyder, at denne tilstand forekommer hos mindre end 10 ud af 100 patienter) er mavesmerter.

Andre bivirkninger forbundet med indtagelse af disse medikamenter er sjældne og kan omfatte:

  • alvorlige hudreaktioner;
  • ubehag i maven;
  • usædvanligt hårtab;
  • allergiske reaktioner;
  • Svimmelhed;
  • lever- og nyrebetændelse;
  • øget risiko for infektioner på grund af reduktion af hvide blodlegemer.

For at få en komplet liste over potentielle bivirkninger efter administration af Vermox bør indlægsseddelen læses omhyggeligt.

Det er vigtigt at bemærke, at Vermox muligvis ikke anbefales til kvinder, som er eller tror, ​​at de er gravide; denne medicin kan kun ordineres, hvis den mulige fordel opvejer den mulige risiko for det ufødte barn.

Dette problem bliver kritisk, når du vælger mellem to produkter med samme “mission”: Vanquin eller Vermox. Vanquin-tabletter er en anden medicin til behandling af orm. Denne type præparat indeholder pyrvinium som aktiv ingrediens, hvilket gør det potentielt acceptabelt [1] under graviditet eller ammeperiode.

Funktion Navn på medicin
Vermox Vanquin
Aktiv ingrediens Mebendazol Pyrvinium
Virkningsmekanisme Denne aktive ingrediens hæmmer dannelse af ormenes mikrotubuli og giver ormene glucosemangel Det har følgende hovedmekanismer: (1) energi- og autofagudtømning; (2) hæmning af Akt og Wnt-β-catenin-afhængig metabolisme [2]
Dosis 100 mg 50 mg, maksimal enkeltdosis er 400 mg [3]
Almindelige bivirkninger Gastrointestinale lidelser Diarré, hududslæt

Kilder:

  1. https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/01443615.2016.1178222?journalCode=ijog20
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28500633/
  3. https://pro.medicin.dk/Medicin/Praeparater/782