fucidin håndkøb

Fucidin

Salve, 15 g, 20 mg/g

Medicinsk konsultation Køb nu

Description

Hudinfektioner forårsager meget ubehag og stimulerer forsøg på aktivt at søge effektiv behandling. En hurtig søgning på nettet vil give snesevis af råd og medicin, som kan bruges. Blandt disse anmeldelser og artikler vil brugerne helt sikkert finde omtale af Fucidin. Denne artikel vil forklare, hvad Fucidin bruges til, og hvilke former der er tilgængelige for køb.

Fucidin creme og salve: hvad bruges de til?

Fucidin-hydrocortison, også kendt som Fucidin 20 mg/g, er en topisk opløsning, der bruges til at behandle hudsygdomme, hvor infektion også kan være til stede. Denne medicin er indiceret som monoterapi eller som en del af kompleks behandling mod hudinfektioner. Fucidin er tilgængelig i form af creme og salve, der er lidt forskellige i sammensætning. Begge former indeholder fusidinsyre, men i salvetypen er kemikaliet til stede i form af natriumfusidat.

Sidstnævntes antibiotiske natur gør det effektivt mod bakterier (bakterier), der forårsager infektioner. Puljen af ​​Fucidin-anvendelse er således begrænset af infektioner, der reagerer på behandling med fusidinsyre.

Fucidin anbefales til at håndtere infektioner som impetigo contagiosa og overfladisk folliculitis. Det er også ordineret til flere typer dermatitis (inficeret eksem og kontaktdermatitis) og skader, der viser tegn på infektioner.

Fucidin salve og creme er ikke tilgængelige online uden recept

Fucidin fås i forskellige pakker (3,5 g, 5 g, 10 g, 15 g, 25 g og 30 g), nogle af dem kan findes på e-apoteker. Patienterne kan således nemt finde den variant, der passer bedst til dem.

Stol ikke på beskeder om, at du kan købe Finicide i håndkøb. Fucidin indeholder antibiotika, hvilket betyder, at dets anvendelse bør være strengt vejledt af sundhedsspecialisten i almen praksis eller hudlæger.

På trods af at Fucidin salve/creme ikke kan bestilles online uden recept, har patienterne stadig en chance for at få det nødvendige præparat uden besvær. På hjemmesiden for en pålidelig webbutik vil bestillingsprocessen kun tage flere minutter. Patienterne behøver kun at underskrive en kort lægeformular. Disse oplysninger vil senere blive studeret af en professionel læge, som vil godkende bestillingen. Det vil blive sendt til dig lige efter ordrebehandlingen

Fucidin H (hydrocortison) creme i håndkøb — er det muligt?

En anden populær søgning på internettet er at bestille Fucidin H (hydrocortison) creme i håndkøb. Fucidin H er produceret af det danske firma LEO Pharma. Det er et antibiotikum med en ekstra antiinflammatorisk effekt, som gør den populær til behandling af en lang række hudproblemer. Det er værd at bemærke, at i modsætning til andre populære midler til behandling af hudsygdomme, indeholder Fucidin H (hydrocortison) creme to aktive komponenter: ikke kun kortikosteroid (1% hydrocortison), men også 2% fusidinsyre. Sammen arbejder de i to retninger — syre modvirker væksten af ​​bakterier ved at forhindre dem i at producere proteiner, mens hydrocortison hæmmer frigivelsen af ​​inflammatoriske kemikalier og fremskynder regenereringen af ​​hudceller. Den tilgængelige pakke til Fucidin H er 30 g eller 60 g.

Det er dog vigtigt at nævne flere forhold, som Fucidin H-creme er en uhensigtsmæssig beslutning for. Det kan ikke bruges til perioral dermatitis på linje med hudsygdomme forårsaget af tuberkulose, syfilis, en virus (for eksempel forkølelsessår, herpes eller skoldkopper). Fucidin H anbefales heller ikke mod infektioner forårsaget af svampe, for eksempel candida albicans.

Denne specifikke form for Fucidin virker til behandling af betændt og inficeret hud. På samme måde som almindelige Fucidin-opløsninger kan denne kun ordineres af lægen.

Hvordan bruger man medicinen?

Den traditionelle behandlingsprotokol forudsætter påføring af cremen eller salven på huden 2-3 gange om dagen. Bruges en bandage samtidigt, så kun 1-2 gange. Vær venligst forsigtig, når du påfører Fucidin på sår, da det kun bør gøres, hvis lægen har godkendt denne behandlingsmetode.

Fucidin bivirkninger og forholdsregler under behandling

Typiske bivirkninger af Fucidin omfatter hudreaktioner som svie og kløe. Hos nogle patienter, der bruger Fucidin til behandling af eksem eller udslæt, kan forværring af symptomer forekomme. Brugen af ​​creme eller salve kan også give problemer med binyrerne og påvirke øjnene (grøn stær). Nogle patienter rapporterede også ændringer i pigmentering, kropshårvækst og øget svedtendens.

Bemærk venligst, at det er vigtigt at informere læger om al medicin (selvom den er tilgængelig uden recept), der blev givet for at undgå modvirkning af Fucidin med andre kemikalier.

Nogle patienter stiller også ofte spørgsmålstegn ved, om Fucidin er en medicin, der også kan bruges til kæledyr. Det er rigtigt, at nogle gange kan denne creme anbefales til behandling af hudproblemer hos hunde. Men i dette tilfælde er konsultation med en dyrlæge også et obligatorisk skridt.

Patientfolder

Spørgsmål og svar

  • Kan du drikke alkohol? Hypotetisk er dette muligt, men husk at alkoholiske drikke kan forværre nogle hudsygdomme.
  • Kan gravide eller ammende kvinder bruge det? Det er ikke egnet i tilfælde af graviditet og amning.
  • Hvordan opbevarer man medicinen sikkert? I en temperatur, der ikke bør overstige 30 grader Celsius. Opbevares utilgængeligt for børn. Efter første åbning kan medicinen opbevares i op til 3 måneder, hvorefter den bliver ubrugelig. For en uåbnet beholder er holdbarheden 3 år.