Fluconazol håndkøb

Fluconazol

En kapsel, 150 mg

Medicinsk konsultation Køb nu

Description

Fluconazol er en medicin mod svampesygdomme, herunder gærinfektioner i skeden, munden, svælget og spiserøret. Det tages oralt i de fleste tilfælde (der er også oral opløsning) eller via injektion (under lægeligt tilsyn), og det er meget effektivt til behandling af svampesygdomme.

Sammen med svampedræbende behandling kan Fluconazol også bruges som et forebyggende middel mod candidale infektioner.

Fluconazol er en generisk version af Diflucan (oprindelig Pfizers medicin). Generiske lægemidler produceres af forskellige virksomheder og under forskellige mærker, herunder, men ikke begrænset til, Accord, KRKA, Aurobindo og Hexal. Det er almindeligt anvendt til candida vaginal infektion hos kvinder. Almindelig dosis er 150 mg, så almindelig dosis kan være 3 kapsler taget på én gang, når det kommer til Fluconazol generisk, eller en kapsel af mærkemedicin Diflucan.

Hvordan bruger man Fluconazol?

Fluconazol-administration kræver normalt flere doser undtagen ved vaginal candidiasis, hvor den anbefalede dosis er 150 mg som en enkelt oral dosis. Doser på op til 400 mg dagligt er blevet brugt ved systemiske candida-infektioner.

Hvordan skal det tages – med eller uden mad? Baseret på kendte farmakokinetiske data menes det, at mad ikke påvirker effektiviteten af ​​fluconazol. Derfor kan denne medicin tages uanset dit fødeindtag.

Fluconazols virkningstid

Den terminale eliminations halveringstid i plasma er ca. 30 timer. Det begynder normalt at virke inden for 24 timer, men det kan tage tre dage, før dine symptomer forbedres og op til en uge, før ubehagelige symptomer forsvinder.

Som en svampedræbende medicin bekæmper Fluconazol svampeinfektioner for at ødelægge dem og helbrede den syge. Det hæmmer et vigtigt svampe cytokromenzym, forstyrrer standard cellefunktion og dræber fundamentalt svampe organismen indefra og ud.

Kan man købe Fluconazol uden recept i Danmark?

Du kan ikke sikkert købe Fluconazol (generisk Diflucan) i håndkøb (OTC) i Danmark. En læge bør ordinere medicinen og overvåge behandlingsforløbet for at sikre, at den korrekte dosis tages.

Hvorfor er ikke-receptpligtige tilbud skadelige?

At søge efter og finde Fluconazol online kan være en svær opgave. En stor procentdel af mennesker forhindres i at handle online på grund af interaktioner med lyssky og ukendte sælgere.

Disse useriøse apoteker specialiserer sig i at snyde uvidende, naive personer med ringe erfaring med at købe online. Eller de kan sende produktet, men dets kvalitet vil være tvivlsom. Så undgå aldrig en procedure for at få en recept. Selvbehandling kan være skadeligt for dit helbred. Derudover kan brug af ulovlige portaler også føre til dine problemer med loven.

Hvordan får man recepten online?

Medicinen kan købes sikkert og lovligt via internettet, men ikke uden recept. Derfor er købs proceduren som følger

 1. at vælge det ønskede produkt og den ønskede pakke;
 2. udfylde et online spørgeskema (medicinsk info til efterfølgende kontrol), alternativt kan en patient sende en recept;
 3. oplysningerne vil blive kontrolleret, og ordren vil blive godkendt, hvis det anses for passende og sikkert for en patient;
 4. at vælge betalingsmetode som kreditkort, betale for ordren;
 5. venter på levering.

Rækkefølgen af ​​de ovennævnte trin kan variere ubetydeligt afhængigt af sælger.

Derudover skal udfyldte data gemmes, så næste ordre vil blive udført endnu hurtigere.

Hvad er prisen for Fluconazol?

At vide, hvor meget det vil blive prissat til, kan være problematisk og en besværlig opgave, men websteder med pålidelige sælgere er smart designet til at vise gennemsigtige prisstrukturer og ærlige informative beskrivelser. Prisen for medicinen online inkluderer selve lægemidlet, servicegebyr, lægekonsultation (med mulighed for at udstede en recept) og leveringsomkostninger.

Er det et antibiotikum?

Nej, det er en svampedræbende medicin, der bruges til at behandle svampeinfektioner, herunder trøske og andre Candida-infektioner.

Kan du drikke alkohol, mens du bliver behandlet med Fluconazol?

Hvor det er muligt, undgå at tage Fluconazol, mens du indtager alkoholiske drikke. Der er ingen særligt bemærkelsesværdige kendte interaktioner mellem de to, men beviser tyder på, at alkohol kan øge sværhedsgraden af ​​candida-infektioner eller gøre dem mindre behandlelige og helbredelige, hvilket reducerer medicinens effektivitet.

Har denne svampedræbende medicin nogen bivirkninger?

Desværre, ligesom i tilfældet med enhver medicin, kan nogle bivirkninger forekomme. I de fleste tilfælde er de harmløse. Her er nogle almindelige:

 • hovedpine;
 • kvalme, opkast, mave-tarmproblemer;
 • stigninger i blodprøver af leverfunktion;
 • udslæt.

Gruppen af ​​ualmindelige bivirkninger omfatter:

 • blodlegemereduktion;
 • feber;
 • krop kløe;
 • øget sved tendens;
 • føler sig magtesløs, træt og søvnig;
 • nedsat appetit;
 • lever skader og gulsot.

Bivirkninger går normalt over af sig selv. Men hvis de bliver for smertefulde, vedvarende og alvorlige, er det bedst at opsøge egen læge.

Hvornår skal du ikke bruge Fluconazol?

Når det kommer til brugen af ​​medicin, især receptpligtig, er der omstændigheder, hvor det kan være skadeligt og risikabelt for dit helbred at bruge dem.

Kontraindikationen omfatter:

 • Hvis du er gravid.
 • Det er ofte muligt at tage en lille mængde, når du ammer (mens kontinuerlig brug er forbudt), men for at være på den sikre side bør du søge ekspertise og spørge.
 • Hvis du er allergisk over for Fluconazol eller et af de øvrige indholdsstoffer (se indholdsfortegnelsen på tablet æsken).

Hvis du er på andre medicinske midler, eller hvis du har nogen sygdom, er det vigtigt at konsultere en ekspert.

Tips til opbevaring

Den skal altid opbevares utilgængeligt for børn. Ved stuetemperatur og i fravær af direkte sollys, vand og varme.