Bactroban i håndkøb

Bactroban næsesalve

20 mg mupirocin

Medicinsk konsultation Køb nu

Description

Den menneskelige krop har mange systemer til beskyttelse mod de skadelige virkninger af miljøet. En af de vigtigste barrierer, der forhindrer indtrængning og yderligere vækst af mikroorganismer i den, er huden. Men konstant eksponering fører til hyppige skader på huden, hvilket igen kan være årsag til alvorlige konsekvenser.

For eksempel er en af ​​de mest almindelige grupper af sygdomme i dermatologisk praksis bakterielle hudlæsioner. De kan også opstå i næsen, når slimhinden er beskadiget. For at forhindre mere alvorlige manifestationer anbefales det at blive diagnosticeret ASAP og, hvis det er ordineret, startes påføringen af ​​antibakterielle midler med lokal virkning.

Hvad er Bactroban nasal salve?

Bactroban er et bredspektret antibiotikum til ekstern og lokal brug, der anbefales til behandling af stafylokokker. Det er et produkt fra firmaet GlaxoSmithKline (GSK), der bruger et stof kaldet mupirocin som en aktiv komponent.

Hvordan virker Bactroban?

Mupirocin repræsenterer et innovativt antibiotikum, der produceres ved fermentering af Pseudomonas fluorescens. Virkningsprincippet er baseret på blokering af proteinsyntese i en bakteriecelle. Det er en unik kemisk struktur og virkningsmekanisme, der bestemmer en effektiv antibiotisk virkning af mupirocin-holdige medicin. Bactroban bekræftede sin effektivitet mod følsomme og bæredygtige typer bakterier. Desuden sikrer disse to fakta, at Bactroban ikke har krydsresistens med andre antibiotika, der anvendes i klinisk praksis.

I hvilke former sælges Bactroban?

På markedet findes Bactroban som en 2% næsesalve. Det betyder, at 1 g medicin indeholder 20 mg mupirocin. Salven kan beskrives som hvid blød salve baseret på paraffin. En anden form for Bactroban er en hvid creme – en populær betydning med et bredt spektrum af anvendelser. Det er indiceret til optisk behandling af sekundært inficerede traumatiske læsioner af bakterier (stafylokokker og streptokokker).

Hvor længe kan Bactroban bruges?

Behandlingsperioden med begge former for Bactroban ligger i intervallet 3-5 dage og bør defineres af den lægelige repræsentant. Den maksimale behandlingsperiode bør ikke overstige 10 dage.

Hvordan bruger man medicinen?

Under påføring anbefales det at bruge en bomuldsknop for at minimere hudens kontakt med salven/cremen og inficerede dele. Med hensyn til næsesalve er der endnu et råd: at sprede opløsningen gennem næsen ved at presse siderne af næsen sammen efter hver del er blevet behandlet.

Tips til at købe Bactroban via internettet

I dag blev det en almindelig praksis at købe medicin i webapoteker. Mange mennesker understreger bekvemmeligheden ved at bestille medicin online, da denne praksis sparer betydeligt tid. Der er ingen grund til at stå i kø. Hjemmesider med et godt omdømme tilbyder også online konsultationer med en gruppe professionelle og højt kvalificerede specialister inden for forskellige områder. Der er således mulighed for at få en recept online eller for at forlænge den eksisterende. Desuden vil ordren blive leveret lige til døren næste dag efter køb, så patienter kan starte deres behandling hurtigst muligt.

Folk bør dog ikke glemme den medicinske forhandlers pålidelighed. Sørg for, at e-apoteket har en licens og overholder reglerne for distribution af visse lægemidler. Husk at Bactroban kun kan købes på recept. Til sidst skal det slås fast, at der ikke er grund til at bekymre sig om prisen. Omkostningerne ved Bactroban på hjemmesiden vil ikke afvige fra den traditionelle pris på byapoteker. Den samlede pris inkluderer dog lægekonsultation.

Bactroban i håndkøb: er det ægte i Danmark?

I lighed med ethvert antibiotikum kan Bactroban i Danmark ikke fås i håndkøb.

Salget af Bactroban uden recept udføres som regel af svindlere. Under dække af en ægte medicin sælger de en salve eller creme, som muligvis ikke indeholder det aktive stof, eller dets koncentration der svarer ikke til den deklarerede. Hvis du bruger sådan en medicin, vil du enten ikke få nogen effekt, eller du kan skade dig selv. Undgå derfor at købe medicin fra tvivlsomme sælgere.

Husk: ansatte i netbutikker kan ikke udstede recepter på Bactroban. Kun medicinske specialister kan give en recept til at bruge denne salve og give patienterne fuld vejledning om dosis og brugsmetode (for at minimere bivirkninger).

Ingen er dog immune over for forekomsten af ​​negative reaktioner.

Vigtige sikkerhedsoplysninger

Vask dine hænder med sæbe og vand før og efter påføring af salven eller cremen. Hvis effekten af ​​behandlingen ikke observeres i mere end 5 dage, bør du konsultere en læge for at vurdere den yderligere gennemførlighed af at bruge medicinen.

Hvis du har nogen salve eller creme tilbage ved behandlingens afslutning, skal den kasseres. Brug ikke det resterende lægemiddel til genbehandling.

Graviditet og amning

Ammende mødre under behandling med Bactroban kan rådes til at stoppe med at bruge lægemidlet for at forhindre infektion af brystvorter. Hvis det er nødvendigt, er påføringen mulig, men i tilfælde af en creme kan du ikke påføre den

Der er ingen åbenlyse kontraindikationer for at tage Bactroban af gravide kvinder. Behandling med dette lægemiddel under graviditet kan dog kun potentielt anbefales, hvis den potentielle fordel for den vordende mor er større end den potentielle skade på fosteret. Spørg din læge.

Opbevaringsforhold

Lægemidlet skal opbevares på et mørkt sted, utilgængeligt for børn, ved en temperatur på højst 25°C.

Bivirkninger af medicinen

De gennemførte evidensbaserede undersøgelser definerede to grupper af bivirkninger Bactroban. Den første gruppe repræsenterer ualmindelige symptomer og omfatter rødme, hududslæt, nældefeber og svie. Den anden gruppe kan omtales som meget sjældne reaktioner (ca. hos 1 ud af 10.000 patienter) og forener forskellige allergiske symptomer, herunder en så farlig tilstand som anafylaktisk shock. Mennesker, der er tilbøjelige til at reagere på alkohol indeholdt i stoffer, har flere chancer for at påvise symptomerne nævnt ovenfor.

Bemærk venligst, at i tilfælde af påføring af salve på næseslimhinden, kan patienter opleve overfølsomhed. For eksempel løbende næse, næseblødning eller pharyngitis. Desuden bekræftede anmeldelser af brugere fra forskellige websteder, at Bactroban kan forårsage problemer hos mennesker med allergi over for ingredienser. Mens effekten forværres med hver efterfølgende påføring af salven. Hvis patienter står i en lignende situation, er en akut konsultation med en terapeut påkrævet.

Kontraindikationer

En anden vigtig information om Bactroban-applikationen er forbud mod brug. Overfølsomhed over for det aktive stof eller over for et eller flere af hjælpestofferne er en kontraindikation.

Lægemiddelinteraktion

Bactroban bør ikke interagere med andre lægemidler. Men hvis du tager behandling med anden medicin, er det bedre at fortælle din læge om dette og spørge ham, om Bactroban kan bruges sammen med disse lægemidler.

For detaljeret information om mulige komplikationer og interaktion med andre præparater anbefaler vi, at patienter læser indlægssedlen omhyggeligt og nøje følger lægens anvisning.

Anmeldelser om Bactroban

Ifølge drugs.com er de fleste patienter tilfredse med brugen af ​​Bactroban. I gennemsnit vurderede webstedsbrugere stoffet til 7,6 ud af 10. Kun 16% af patienterne rapporterede negative virkninger. Dette bør dog ikke behandles som officielle repræsentative data.