Køb Caverject med alprostadil

Caverject

Medicinsk konsultation Køb nu

Description

Enhver sygdom eller dysfunktion af kroppens systemer er ubehageligt og foruroligende. Blandt dem indtager erektil dysfunktion – manglende evne til at få eller opretholde en erektion i tilstrækkelig tid – et særligt sted. I dag foreslår markedet for farmaceutiske produkter forskellige løsninger til at overvinde problemer med potens. Caverject er en injicerbar medicin til symptomatisk behandling af erektionsproblemer.

Caverject-injektioner innovative midler til at bekæmpe erektil dysfunktionalitet

Caverject er en innovativ teknik, der har til formål at bekæmpe erektil dysfunktion (ED), præsenteret af den berømte medicinalgigant Pfizer. Det kan ordineres, når tilfælde, hvor ED har neurogen, vaskulogen, psykogen eller blandet ætiologi.

En farmaceutisk blanding indgives i penis ved injektion. Det aktive stof i Caverject er alprostadil. Det hæmmer blodpladeaggregation, forbedrer blodgennemstrømningen, øger cirkulationen, afspænder musklerne, med andre ord forårsager en erektion. Dosis af medicinen bør bestemmes af en sundhedspersonale individuelt for hver patient.

For dem, der undrer sig over, hvor længe effekten af ​​Caverject-injektioner varer, er svaret 30-60 minutter. Virkningen af ​​lægemidlet indtræder 5-20 minutter efter injektion.

Når det kommer til sammenligning med størstedelen af ​​oral medicin til at bekæmpe problemer med potens, skal det bemærkes, at Caverject giver effekten uanset seksuel ophidselse, mens pillerne kræver erotisk stimulering for at begynde at virke.

Sådan købes Caverject med alprostadil online i Danmark, til en fornuftig pris

I Danmark, ligesom i de fleste andre europæiske lande, kan Caverject (alprostadil) ikke købes uden recept. Patienter med erektil dysfunktion kan dog få det online efter samråd med fagfolk på et websted for en pålidelig webtjeneste. Det betyder også, at Caverject ikke kan bestilles via Amazon. Webbutikker, der specialiserer sig i at sælge farmaceutiske produkter, foreslår hurtig godkendelse af ordrer (efter omhyggelig analyse af ansøgningen af ​​en autoriseret specialist), upåfaldende emballage og en overkommelig pris for Caverject-injektioner eller Caverject dual. Husk venligst, at uregistrerede sælgere ikke er ansvarlige for kvaliteten af ​​deres produkter – tag et bevidst valg

Alprostadil hætteglas og Caverject Dual

Der er to tilgængelige former for denne behandling for erektil dysfunktion: hætteglas og dobbeltkameraer. Patienter, der vælger Caverject-hætteglas, modtager to rør, der indeholder alprostadil-pulver i en bærer og blandet opløsning i en anden. Den potentielle vanskelighed forbundet med denne behandlingsform er, at selve injektionsvæsken skal tilberedes af patienten. Pakken indeholder to nåle – en større bruges til at blande pulveret med opløsning, mens en anden sprøjtes direkte ind i roden af ​​penis. I betragtning af, at ikke alle patienter er klar til den foreløbige forberedelse af medicin, foreslår Pfizer Caverject Dual. I dette tilfælde har brugerne kun én beholder, hvor aktive komponenter intensiveres i stemplet lige før injektionen.

Flere doser af produktet er også tilgængelige på markedet. Virksomheden udsteder hætteglas i 10, 20 og 40 mcg/ml, mens Caverject Dual – i 10 eller 20 mcg/ml. Startdosis er typisk 5 mcg ml intrakavernøst. Terapeuten kan dog ændre den anbefalede dosis, hvis effekten ikke er tilstrækkelig.

Husk potentielle bivirkninger

Typiske bivirkninger af Caverject omfatter smerter på injektionsstedet eller i penis. Nogle mænd kan opleve muskelsmerter, kramper og priapisme. Mindre blødninger på hud og slimhinder er også blevet observeret under kliniske forsøg. Denne behandling med erektil dysfunktion har også en række bivirkninger, som forekommer sjældent (hos 1 ud af 100 til 1000 patienter). Denne liste omfatter arytmi, vertigo, lavt blodtryk, tilstoppede vener, svampe- og urinvejsinfektioner. Mens du bestiller Pfizers produkt, Caverject online, anbefales det, at patienter læser indlægssedlen omhyggeligt. Denne praksis vil hjælpe med at lære om alle mulige bivirkninger og undgå farlige kombinationer med andre lægemidler

Invicorp vs Caverject: hvad er forskellen?

Et par ord skal siges om sondringen mellem Invicorp og Caverject-problemet. Et kort svar er, at de er lignende lægemidler, når det kommer til administrationsvejen, men de indeholder forskellige aktive ingredienser.

Nogle er måske klar over, at der er en igangværende fremstilling af Caverject. Dette problem udgør et stort problem for mænd, der ikke reagerer på andre ED-medicin. Faktisk bekræftede kliniske forsøg, at på grund af det faktum, at alprostadil injiceres direkte i penis, er det en mere effektiv løsning end traditionelle piller.

Invicorp er den alprostadil-holdige løsning, som dog ikke er licenseret i en række lande. I Danmark kan det dog fås lovligt gennem medicinalkæder eller netbutikker. Succesraterne for begge præparater er sammenlignelige og vidner om, at begge medicin kan være den sidste udvej for nogle mænd, der lider af erektil dysfunktion.

Caverject: en kort FAQ

Nedenfor kan du finde svar på nogle ofte stillede spørgsmål i forhold til Caverject.

Kan jeg drikke alkohol før/efter injektion af Caverject?

Der er ingen direkte interaktioner mellem alprostadil og alkohol. Alkoholforbrug, især i store mængder, kan dog reducere evnen til at få erektion.

Hvor ofte kan jeg bruge Caverject?

Du kan bruge den 3 gange om ugen. Injektionerne skal administreres med mindst 24 timers mellemrum.

Hvordan taler jeg med min partner om denne medicin?

Det er vigtigt at tale åbent om Caverject med din elskede. Denne medicinske løsning påvirker jer begge. Du bør forklare princippet om lægemidlets virkemåde.

Hvem bør ikke bruge Caverject?

Alprostadil, og derfor Caverject, anbefales ikke til patienter, der har en allergi over for denne komponent eller i tilfælde, hvor seksuel aktivitet er kontraindiceret. Det bør heller ikke bruges, når mennesket har en disposition for priapisme. Sidstnævnte kan være forårsaget af flere tilstande, såsom seglcelleanæmi, leukæmi eller Peuronies sygdom.

Patienter er meget tilrådeligt at konsultere en læge, før de bruger nogen midler til behandling af erektil dysfunktion og fortælle specialister om alle sundhedsproblemer.