Elocon håndkøb

Elocon

Lotion 100 ml; salve 30 g, 0.1%

Medicinsk konsultation Køb nu

Description

Hudrelaterede problemer kan betragtes som komplekse problemer. Det har ikke kun en æstetisk komponent, men også en række fysiske og psykiske gener. I dermatologisk praksis er de mest almindelige sygdomme psoriasis og dermatitis. Begge diagnoser kan karakteriseres som dermatologiske ikke-infektionssygdomme af inflammatorisk karakter. Begge tilstande gennemgår perioder med aktivitet og inaktivitet. Ved psoriasis opstår der tørre plaques, pletter af rød eller lyserød farve på huden.

De mest almindeligt berørte områder af kroppen er hovedbunden, albuerne, knæene og lænden. Pletter med dermatitis er røde, uden et tydeligt omrids, har ikke tørre skæl, men de kan sive. Atopisk dermatitis er en hudreaktion på den direkte påvirkning af specifikke kemikalier eller allergener. Opblussen af ​​psoriasis sker på grund af triggere såsom rygning, alkohol, stress, reaktioner på visse typer af stoffer, eller i nogle tilfælde; irriterende stoffer i shampoo eller kosmetik. Den primære behandling af disse tilstande forudsætter livsstilsændringer.

Men for at reducere ubehagelige fornemmelser og fremskynde regenereringsprocessen er lægemiddelbehandling en gunstig praksis. Elocon er et populært valg blandt sundhedsspecialister, når de løser problemerne med psoriasis og atopisk dermatitis.

Elocon 0.1% w/w mod hudsygdomme

Elocon er et farmaceutisk produkt, der er udviklet til behandling af hudsygdomme. Faktisk anbefales det mod inflammatoriske og pruritiske manifestationer af psoriasis og atopisk dermatitis. En vigtig bemærkning er, at Elocon ikke er indiceret til behandling af udbredt plakpsoriasis. På markedet sælges dette præparat under varemærket Elocon 0,1% w/w. Denne information indikerede, at dette produkt indeholder mometasonfuroat 0,1 % w/w som en aktiv ingrediens.

Den næste del af anmeldelsen vil give et kort svar på spørgsmålet om, hvad der bruges i Elocon, der gør det effektivt mod psoriasis og andre hudsygdomme. I det væsentlige er den aktive ingrediens i salven et topisk kortikosteroid. Kortikosteroider er en gruppe af systemiske lægemidler, der bruges til at behandle en lang række sygdomme. Der findes flere typer kortikosteroider med bekræftet effektivitet mod inflammatoriske hudproblemer. For eksempel anvendes clobetasol (en aktiv komponent i Dermovate creme og salve) også til behandling af psoriasis på lige fod med mometasonfuroat. Disse typer lægemidler efterligner kortisol – et hormon, der naturligt produceres af binyrerne hos raske mennesker. Kortikosteroider forhindrer således leukocytter i at komme ind på betændelsesstedet, reducerer hævelse og tryk på nerveender for at lindre smerte. I tilfælde af psoriasis forhindrer mometasonfuroat frigivelsen af ​​kemikalier, der opstår i den aktive fase af sygdommen. Elocon er således med til at sikre den hurtige heling af det angrebne område.

Forskelle mellem Elocon creme, salve og kutan opløsning 

Elocon kan findes i tre lige så populære former: creme, salve og kutan opløsning. Alle har den samme koncentration af mometasonfuroat. Elocon kutanopløsning blev dog udviklet til at behandle områder af hovedbunden, der er blevet ramt af sygdommen. Det er derfor, denne form for Elocon nogle gange kaldes Scalp Lotion, og dosis måles i dråber. Forskellen mellem Elocon creme og salve er ikke så tydelig. Salve er dog mere fedtet, hvilket gør den mere velegnet til ekstremt tørre, skællende eller skællende områder af huden. Cremen kan også påføres, men anbefales mere til fugtig eller grædende hud. For at bestemme den bedste form bør man rådføre sig med en læge, der vil evaluere alle faktorer og hjælpe med at vælge den mest optimale mulighed i hvert enkelt tilfælde.

Populært spørgsmål: er det muligt at købe Elocon-salve i håndkøb?

Elocon er en populær løsning mod hudproblemer forårsaget af psoriasis og dermatitis. Medicin anbefales bredt af læger. Desuden har det et positivt ry blandt patienter, der besluttede at dele deres mening på nettet. Ifølge skøn rapporterede mere end 90 % af anmelderne positive effekter af Elocon. Derfor er der rimeligt populære spørgsmål: hvordan kan man få Elocon salve i håndkøb og hvad koster det at få medicin så hurtigt som muligt?

Ved at besvare det første spørgsmål skal det oplyses, at der i Danmark ikke er mulighed for at købe Elocon uden recept fra en læge. Men creme, salve og kutanopløsning er tilgængelige for bestilling online via en pålidelig webbutik. Onlineapoteker giver deres brugere mulighed for ikke blot at få de nødvendige lægemidler, men også at modtage en recept (eller forlængelse heraf) efter en detaljeret konsultation med specialisten. Samtidig (som besvarer det andet spørgsmål) kan prisen være højere end i de traditionelle apoteker, men den dækker udgifter til lægekonsultation og levering.

Bivirkninger og forholdsregler ved brug af Elocon

Bivirkningerne af Elocon er typiske for hele gruppen af ​​kortikosteroider, som kan forårsage alvorlige negative reaktioner på trods af deres effektivitet. Anvendelse af enhver form for medicin kan forårsage allergiske reaktioner, sløret syn, mindre blødninger på hud og slimhinder. Også på stadiet af kliniske forsøg blev tilfælde af ændringer i hudens berøringssans noteret. Brug af stoffet i lang tid kan føre til Cushings syndrom – fysiske og psykologiske ændringer på grund af øgede niveauer af binyrebarkhormonet. I tilfælde af at udvikle nogle af disse symptomer, skal patienter straks kontakte deres terapeut eller hudlæge for at iværksætte passende behandling.

Bemærk venligst, at Elocon er kontraindiceret i tilfælde af virale og parasitære infektioner samt mod svampesygdomme. For mere detaljeret information, se venligst indlægssedlen eller konsulter en sundhedsspecialist.