Køb Propecia (Finasteride)

Finasteride (Propecia, Proscar)

Finasteride

1 mg (hårtab)

Proscar

5 mg (forstørret prostata)

Description

Vores krop er et komplekst system, hvor en krænkelse af en proces fører til en række konsekvenser, der ikke er relaterede ved første øjekast. I denne artikel vil eksemplet på forbindelser blive diskuteret gennem prisme af analyse af forholdet mellem medicin med titlen Finasteride, Propecia og Proscar.

Forvirrende problem: Finasteride 1 mg vs 5 mg

Patienter bemærkede ofte, at spørgsmålet om Finasterid-dosering gør dem forvirrede. Hovedpointen i dette tilfælde er, at to tilgængelige lægemiddeldoser – 1 mg og 5 mg – er ordineret til to problemer, der ved første øjekast ikke synes at være relaterede. Finasteride 1 mg er godkendt som middel mod hårtab, mens 5 mg bruges til behandling af en forstørret prostata.

For at gå dybere ind i forståelsen af ​​forskellen mellem Finasteride 1 mg vs 5 mg, bør der gives en kort forklaring af denne kemiske forbindelse. Finasteride er en hæmmer af 5-alfa-reduktase. Sidstnævnte repræsenterer et enzym, der er ansvarlig for omdannelsen af ​​testosteron til en mere aktiv form (dihydrotestosteron). Faktisk har dihydrotestosteron en stimulerende effekt på udviklingen af ​​benign prostatahyperplasi (prostataadenom). Finasteride reducerer på sin side koncentrationen af ​​dihydrotestosteron i blodet og prostatavævet og hjælper dermed med at normalisere dets tilstand.

Den videre undersøgelse af forholdet mellem hormoner og patienternes tilstand førte til forståelsen af, at dihydrotestosteron er ansvarlig for ernæringsmangel i hårsækkeceller. Tilstanden af ​​hårdystrofi bestemmer højere satser for hårtab, der fører til skaldethed. Det er grunden til, at det blev konkluderet, at finasterid i lave doser også kan være nyttigt i behandlingen af ​​problemer med hårtab.

Er Proscar eller Finasteride 5 mg prisen værd?

Finasteride 5 mg er en effektiv behandling af prostata adenom, hvilket blev bekræftet af adskillige kliniske undersøgelser. En forstørret prostata er i langt de fleste tilfælde ikke en alvorlig tilstand. Over tid, især hos mænd på 50 år og derover, kan kirtlen vokse i størrelse. Placeret mellem penis og blæren, kan den ændrede størrelse af prostata lægge yderligere pres på urinrøret. Således omfatter symptomatologien vanskelig og hyppig vandladning. Finasteride hjælper med at normalisere størrelsen af ​​denne kirtel. Som et resultat er forbedringen af ​​urinstrømmen og reduktionen af ​​symptomer forbundet med godartet prostatahypertrofi levende.

På markedet kan denne medicin også findes under mærkenavnet Proscar (patenteret af firmaet Merck Sharp & Dohme). Det er vigtigt at forstå, at Finasteride 5 mg og Proscar er det samme lægemiddel med den samme aktive komponent, som er udstedt af forskellige farmaceutiske virksomheder. Producenten af ​​medicinen er en af ​​de faktorer, der påvirker prisen på lægemidlet. Derfor kan prisen for Proscar være anderledes end den på Finasteride 5 mg.

For patienter, der ikke har nogen komplicerende tilstande, er den anbefalede dosis 1 tablet på daglig basis. Selvom der kan ses nogle forbedringer i symptomer i en kortere periode, viser patienternes erfaringer, at evaluering af gavnlige virkninger først kan foretages efter flere måneder. Generelt varer behandlingen med Finasteride normalt mindst 6 måneder. Fra og med 7. måned skal beslutningen om fortsættelse af behandlingen tages.

Køb Propecia (Finasteride) 1 mg online til behandling af hårtab

Brug Propecia/Finasteride til at glemme alt om hårtab – dette eller lignende slogans lyder med jævne mellemrum på tv eller dukker op på internettet. Virkelig, Finasteride 1 mg, som er en generisk version af et produkt kaldet Propecia (sælges af firmaet Merck Sharp & Dohme), bekræftede dets effektivitet til at håndtere androgen alopeci. Det er dog afgørende at bemærke, at for at købe Propecia skal du have en læges recept. Dette er en seriøs medicin, ikke et supplement, og ingen kan reklamere for dette produkt.

Hårtab er almindeligt blandt mænd. Ifølge undersøgelsen står omkring en tredjedel af den mandlige befolkning over for de første tegn på skaldethed, når de fylder 30, mens tegnene allerede ved 40 er synlige hos halvdelen af ​​befolkningen. Dette faktum betyder dog ikke, at Finasteride 1 mg kun bør administreres af dem, der er ældre end 30. Denne medicin er designet til at stabilisere processen med androgenetisk alopeci hos mænd mellem 18 og 41 år.

I Danmark kan Finasteride (Propecia) 1 mg nemt købes online ved recept. Det er især praktisk i betragtning af, at det at stoppe med at falde er en langvarig behandling. Traditionelt er 3-6 måneder den minimumsperiode, der kræves for de gavnlige resultater af behandlingen. Tidslinje for genvækst er et individuelt indeks, men officiel statistik viser, at 48 % af patienterne ser hårvækst efter et års finasterid-administration (66 % nævnte perioden på 2 år). Succesraten for Finasteride mod hårtab er cirka 80 % (det gav en vis grad af forbedring [1]).

Bivirkninger af Finasteride mod hårtab og hyperplasi af prostata

På trods af at administrationen af ​​forskellige doser af finasterid kan anvendes mod to forskellige tilstande, er bivirkningerne for alle patienter faktisk de samme. 

  • Mænd, der brugte medicinen, kan lide af døsighed, depressive episoder, nedsat libido og erektionsdysfunktion. 
  • Allergiske reaktioner, forbigående mandlig infertilitet og udvikling af angst er også forbundet med behandlingen med finasterid. 
  • Efter at være blevet frigivet på markedet, mentes dette farmaceutiske produkt at være årsag til adskillige tilfælde af brystkræft hos mænd.

Det er derfor vigtigt at kontakte behandlerne ved eventuelle mistænkelige symptomer.

Læs venligst indlægssedlen omhyggeligt og husk, at hyppigheden af ​​bivirkninger forventes at falde med stigende behandlingsvarighed.

Referencer:

  1. https://onlinedoctor.lloydspharmacy.com/uk/hair-loss/does-propecia-work