køb Metronidazole uden recept

Metronidazol

Creme 1% 25 mg; Tablet 250 mg - 20 styk, 400 mg - 14 styk

Online service Medicinsk konsultation

Description

Der er mange lægemidler, der er designet til at behandle en specifik lidelse eller en type af sygdom. Samtidig udvikler det videnskabelige samfund andre typer medicin, som har et meget bredt anvendelsesområde og kan være nyttige til at helbrede forskellige tilstande. Et af sådanne lægemidler er Metronidazol – et antibiotikum med en lang liste af sundhedsmæssige forhold, som det er indiceret til.

Hvad er Metronidazol?

Metronidazol er et lægemiddel med et bredt spektrum af anvendelsesmuligheder. Det blev udviklet til behandling af specifikke typer af bakterieinfektioner, også kendt som protozoinfektioner. Sidstnævnte omfatter seksuelt overførte sygdomme som Trichomonas. Desuden er Metronidazol beregnet til håndtering af simple bakterieinfektioner (Gardnerella vaginal) eller infektioner, der findes i knogler, tarme eller i munden. Det er også en almindelig praksis at bruge Metronidazol mod sygdommen Giardiasis, inficerede bensår og komplikation af Helicobacter pylori i form af mavesår.

Kliniske undersøgelser har bekræftet effektiviteten af Metronidazol til hurtig behandling af infektioner. Det minimerer også symptomer, yderligere spredning af infektioner og langsigtet skade på helbredet. Positive evalueringer af Metronidazol som terapi stimulerer interessen for denne medicin som forebyggelsesmiddel. Således anvendes lægemidler, der indeholder Metronidazol, efter operationer for at forhindre forekomsten af nye infektioner. Denne medicin er tilgængelig i form af tabletter, creme/gel, intravenøs opløsning og suppositorier. Bemærk venligst, at Metronidazol i lighed med andre antibiotika skal ordineres af en autoriseret specialist.

Hvordan virker det?

Hvis vi går dybere ind i interaktionen mellem Metronidazol og den menneskelige organisme, skal virkningsmekanismen af førstnævnte kort diskuteres. Dette kemikalie angriber bakterier ved at påvirke de skadelige cellers evne til at reproducere deres DNA og vokse. På denne måde kan bakterier ikke sprede sig i den menneskelige krop. Dette nivellerer til gengæld symptomerne og letter det naturlige immunsystems arbejde.

Hvordan købes Metronidazol uden recept?

Metronidazol er et antibiotikum, hvilket betyder at det i enhver form kræver at blive ordineret til patienten. Stol ikke på reklamer, der lover at sælge Metronidazol-holdige lægemidler i håndkøb i Danmark. Streng kontrol er bestemt af potentielle farlige bivirkninger og interaktioner, mens man tager medicin som Flagyl eller Rozex.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan eller vil gå til lægen for at få en recept, så kan du få en recept online med hurtig målrettet levering af medicinen. På hjemmesiden for den medicinske platform har patienterne mulighed for at få en online konsultation fra en kvalificeret læge. Han skriver en recept, på grundlag af hvilken, du kan få medicin med levering.

Hvordan man laver en online bestilling:

  1. Valg af medicin, dosering, emballage.
  2. Udfyldelse af et sundhedsspørgeskema.
  3. Få anbefalinger fra lægen og bekræftelse af recepten.
  4. Betaling.
  5. Ankomst af medicinen på den adresse, du har angivet.

Siden viser den endelige pris på Metronidazol. Lægens tjenester og levering er inkluderet i prisen på ordren.

Alternativer: Metronidazol vs Flagyl vs Rozex

For dem, der måske er forvirrede over brugen af titlerne Metronidazol og Flagyl (400 og 500 mg), er her en kort forklaring. Begge navne henviser til den samme medicin, med samme virkningsprincip og identisk indikation. Den eneste forskel ligger i det mærke, som fremstiller præparatet. F.eks. er Flagyl ejet af Sanofi Aventis, mens Metronidazol især fremstilles af virksomheder som Actavis og B. Braun. I begge tilfælde er Metronidazol faktisk en aktiv komponent, der bekæmper bakterier og er ansvarlig for at bekæmpe infektioner. Det kan således konstateres, at Metronidazol er en generisk udgave af Flagyl.

Der er en bred repræsentation af begge lægemidler på markedet med hensyn til former og doser. Mest populære er piller, som let kan findes på apoteker. Personer, der har fået ordineret Metronidazol, kan købe Flagyl 200 mg eller 400 mg, mens Metronidazol tabletter også fås i 500 mg dosering. I denne sammenhæng er det værd at bemærke, at folk ofte bliver forvirrede, når de ser en dosering på 25 gram, mens de søger på internettet. Det er virkelig muligt at foretage et køb af Metronidazol i form af pulver i sådanne mængder (eller endnu større). Det bruges dog kun til dyr (hunde, katte, heste og primater) og kræver en recept fra dyrlægen.

En specifik form af denne type antibiotikum er Rozex:

1 g creme indeholder 7,5 mg Metronidazol. Denne form er indiceret mod inflammatoriske papler, pustler og erytem ved rosacea. Selv om virkningsvarigheden bestemmes af mange faktorer, anvendes Rozex normalt i 4 måneder for at sikre, at infektionen er væk. Anvendelsen anbefales at blive udført på samme tidspunkt hver dag med regelmæssige intervaller. Efter hudbehandling med opløsningen er det bedre at undgå UV-stråler eller direkte sollys. Endelig er regelmæssige konsultationer med specialisten en nødvendig betingelse for behandling med Rozex.

Hvordan tager man metronidazol?

Dosering og indgiftsvej afhænger af indikationerne. I forskellige tilfælde kan reglerne for indtagelse af Metronidazol variere meget, så sørg for at følge lægens anbefalinger.

Indikationer Dosering Behandlingens varighed
Profylakse mod anaerobe infektioner 400 mg hver 8. time Inden for 24 timer umiddelbart før operationen
Anaerobe infektioner 800 mg én gang, derefter 400 mg hver 8. time 7 dage (den mere nøjagtige varighed afhænger af sværhedsgraden af patientens tilstand)
Protozoer og andre infektioner* Fra 200 mg 3 gange i døgnet* Fra 3 til 10 dage*
Udryddelse af Helicobacter pylori hos pædiatriske patienter 20 mg/kg/dag, dog højst 500 mg 2 gange i døgnet 7-14 dage

* Kontakt din læge for at få nøjagtige retningslinjer for medicinering. Det afhænger alt sammen af den infektion, du står over for.

Kontraindikationer og bivirkninger

Den eneste direkte kontraindikation er individuel intolerance over for Metronidazol eller andre komponenter i lægemidlet.

Metronidazol bør tages med stor forsigtighed hos patienter:

  • med aktive eller kroniske alvorlige sygdomme i det perifere og centrale nervesystem;
  • med alvorlig leversvigt;
  • med hepatisk encephalopati.

Anvendelse af Metronidazol under graviditet og amning er ikke anbefalet, men mulig i undtagelsestilfælde. For at gøre dette skal lægen vurdere forholdet mellem risiko og fordele samt reducere doseringen.

Den sidste, men ikke den mindste bemærkning vedrører afslutningen af behandlingen med antibiotika. Selv hvis symptomerne forsvinder, er det vigtigt at få hele forløbet af Metronidazol og aldrig stoppe det tidligere.

Almindelige negative bivirkninger af behandling med dette antibiotikum er hududslæt, åndedrætsbesvær, feber og hævelse af ansigtet. For Rozex kan listen over symptomer også omfatte metallisk smag, paræstesi i fingre og tæer og forværring af rosacea-symptomer. Flagyl og Metronidazol i tabletter har en lang række sjældne bivirkninger, som er beskrevet i indlægssedlen. Det anbefales kraftigt at læse oplysningerne omhyggeligt og kontakte specialisten i tilfælde af ubehag eller nævnte symptomer.

Interaktion med alkohol

Der skal lægges særlig vægt på kombinationen af Metronidazol og alkohol. Der er en generel regel vedrørende indtagelse af alkoholholdige drikkevarer under behandling med antibiotika – det anbefales ikke at bruge dem samtidig og 3 dage efter ophør af behandlingen. Ellers negative konsekvenser såsom opkastning og hjertebanken.