Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en online recept, og hvorfor skal jeg udfylde et spørgeskema?

En online recept er nødvendig for lovligt køb af medicinen. Det er forbudt at sælge receptpligtig medicin uden recept. Hvis du ikke har modtaget dette dokument fra lægen, kan du få nogle råd under bestillingsprocessen. En certificeret læge analyserer et spørgeskema med detaljerede medicinske data og godkender købet. Spørgeskemaet skal udfyldes ærligt og samvittighedsfuldt, så lægen kan træffe den rigtige beslutning om udnævnelse af lægemidlet. Denne procedure erstatter et besøg hos lægen og giver dig mulighed for at købe et receptpligtigt lægemiddel i overensstemmelse med lovens krav.

Hvem er leverandøren af lægemidlerne?

På vores hjemmeside offentliggør vi oplysninger om lægemidler og metoder til at købe dem.

Vi sælger dog ikke lægemidler i Danmark. Du indgår en aftale med en certificeret leverandør på dennes websted og i henhold til dennes regler.

Din pakke vil blive sendt med posten, hvilket betyder, at du efter du har foretaget dit køb, kan du roligt læne dig tilbage og vente på din pakke bliver fragtet frem til enten din hjemmeadresse, til en af postens udleveringssteder eller til en anden adresse, som du vælger at modtage den på; det kunne fx være på din arbejdsplads.

Hvor er mine produkter?

Kan du logge ind på ’mine sider’ for at se status på din handel, og når den er afsendt, vil du kunne følge den indtil den er lagt hos postens udleveringssted eller hjemme hos dig selv, alt efter hvad du har valgt. Det er let og enkelt, lige som vi synes det skal være at handle apotekervarer.

Hvilken medicin skal jeg vælge til behandling?

Hvis du har et sådant spørgsmål, skal du spørge din læge. Alle oplysninger på vores websted er kun af orienterende karakter. 

Hvornår kan jeg forvente levering af de bestilte varer?

Varerne vil højst sandsynligt være tilgængelige til modtagelse næste dag efter bestillingen, men leveringstiden kan forlænges til 48-72 timer. Sådanne tilfælde er mulige, når du bestiller i weekenden eller på en helligdag. 

Er det muligt at bestille i et andet land?

Ja, det er muligt. Hvis der i dette land er et repræsentationskontor for leverandøren.

Hvad er inkluderet i prisen på medicin? 

Prisen, som er angivet på leverandørens hjemmeside, består af en lægekonsultation, udstedelse af en recept og levering af et produkt. Du betaler ikke for disse tjenester på en særskilt konto. Prisfastsættelsen er gennemsigtig og forståelig.

Jeg vil gerne vide mere om detaljerne i leverandørens arbejde. Hvem skal jeg stille et spørgsmål til?

Det er nødvendigt at stille leverandøren alle dine spørgsmål om kassen og udførelsen af ordren ved hjælp af de kontaktpersoner, der er anført på deres websted. 

(Det drejer sig ikke om dette websted, men om leverandørens platform, hvor du kan bestille medicin).

Hvordan finder jeg produkter hos kobrecept.net?

Du kan benytte dig af søgefeltet til at finde et specifikt produkt, eller en af vores mange kategorier det opdeler alle produkter så du nemt kan finde det du skal bruge. Hvis du ikke kan finde det produkt du ønsker, kan du hører mere om hvorfor ved at kontakte vores kundeservice.